Diagnosticarea defecțiunilor auto

2022 06 08 09.25.09

Diagnoza auto

  • Mașina ta nu pornește?
  • Sar turațiile?
  • Motorul lucrează în 3 tacți?
  • Zgomote la suspensie?
  • Probleme la cutia de viteze?
  • Se aprinde indicatorul Check engine, ABS?

Specialiștii noștri vor identifica problema chiar și atunci când alte service auto vă vor spune „Nu știm care e problema„.

Diagnosticarea mașinii este singura modalitate de a „trata” vehiculul în timp util și de a preveni probleme grave în funcționarea celor mai importante componente. Reparațiile forțate sunt întotdeauna mai costisitoare decât întreținerea preventivă obișnuită.
Diagnosticarea computerizată de înaltă precizie se efectuează la centrul tehnic Honda Club Service pentru a identifica cât mai mult posibil toate defecțiunile existente. Înțelegând perfect importanța factorului uman, permitem să lucreze doar specialiști cu înaltă calificare și experiență bogată. Cunoaștem bine problemele tipice ale anumitor mărci de mașini și cum să le eliminăm.

Electrician auto în Chișinău oferă servicii de diagnoză și reparație electrică auto. Ne recomandă experiența în domeniu, aparataj modern și prețurile extrem de competitive. Ne puteți contacta cu încredere pentru orice problemă ce ține de electrica auto începând cu cele mai simple până la cele mai complexe probleme electrice.
Electrician auto poate să vă ajute cu diagnoza sistem electric auto, diagnoza sistem de lumini și semnalizare auto, diagnoză sistem electronic etc.

Aveți nevoie de o verificare exactă și completă a mașinii, la prețuri rezonabile? Centru Tehnic „Honda Club Service” – nu ne scapă nici o problemă!